×
Welkom bij Fysiotherapie en Manuele therapie Vriens & van den Bogaerde

Chronisch Zorgnet

Fysio- en Manuele therapie Praktijk
Vriens & van den Bogaerde

Chronisch ZorgNet is hét landelijke netwerk van ruim 2300 gespecialiseerde therapeuten die gesuperviseerde beweegtherapie en leefstijlbegeleiding bieden aan mensen met perifeer arterieel vaatlijden (PAV), long( COPD)- en hartaandoeningen ( CVRM). In verband  met de Corona crisis is op dit gebied door de longtherapeuten speciale scholing gevolgd en hiervoor biedt de praktijk nu ook een revalidaite traject aan.

Chronisch ZorgNet werd ruim tien jaar geleden opgericht voor patiënten met ‘etalagebenen’, ofwel perifeer arterieel vaatlijden onder de naam ClaudicatioNet. Chronisch ZorgNet bouwt die bewezen succesvolle aanpak in kwaliteit én kosten nu verder uit naar de behandeling van andere chronische aandoeningen, te beginnen met de behandeling van hartpatiënten en patiënten met COPD en  Ex Coronapatienten

Chronisch ZorgNet werkt continu aan het verbeteren van de zorg voor deze patiënten, zo dicht mogelijk bij huis in sterke netwerken met andere zorgverleners en in nauwe samenwerking met diverse beroeps- en patiëntverenigingen.

Chronisch ZorgNet is hét landelijke netwerk van gespecialiseerde therapeuten


 

Informatie

Openingstijden

Maandag 7.00 - 21.00 uur
Dinsdag 7.00 - 19.00 uur
Woensdag 7.00 - 21.00 uur
Donderdag 7.00 - 19.00 uur
Vrijdag 7.00 - 17.00 uur

Weekenden en feestdagen in overleg en afhankelijk van noodzaak.

Afspraak maken

040 - 206 12 55

Samenwerking

Lid van

CORONA UPDATE 25 februari 2022