×
Welkom bij Fysiotherapie en Manuele therapie Vriens & van den Bogaerde

Kwaliteit

Fysio- en Manuele therapie Praktijk
Vriens & van den Bogaerde

Kwaliteit

Onze patiënten tevredenheid wordt o.a. door een extern onafhankelijk bedrijf, Qualizorg / Fysio Prestatie Monitor, gemeten. De uitkomsten van deze enquêtes worden omgezet in een score van 0 tot 10 waarbij 0 slecht is en 10 uitmuntend. De onderstaande score is het gemiddelde per jaar.

9.1Certificaat Praktijk met Zorg 2017  

9.1Certificaat Praktijk met Zorg 2018

     Certificaat Effectiviteitstraject 2018

     HCA Fysiotpics Audit 2019

9.0 Certificaat Praktijk met zorg 2019

 

 

Qualizorg

De meeste verzekeringen eisen inzicht in de tevredenheid van de patiënt over de fysiotherapie. Wij maken gebruik van de het bureau Qualiview. Dit is een bureau dat buiten ons om, onafhankelijk de tevredenheid van patiënten meet. U kunt dus na de behandelserie een e mail enquête van hen verwachten.

De uitlag van de enquête wordt anoniem gedeeld met de verzekeraar en de praktijk.

 

Qualizorg staat voor een klantgerichte, transparante en doelmatige zorg

Met gebruiksvriendelijke en vooruitstrevende IT biedt Qualizorg inzicht aan zorgverlener, patiënt en andere maatschappelijk belanghebbenden. Zo bepaalt Qualizorg de standaard in haar markt.

Qualizorg is gespecialiseerd in het verzamelen, beheren en inzichtelijk maken van kwaliteitsindicatoren in de gezondheidszorg. Qualizorg beheert databases (TTP), biedt maatwerkprojecten en de tool Qualiview.

Informatie

Openingstijden

Maandag 7.00 - 21.00 uur
Dinsdag 7.00 - 19.00 uur
Woensdag 7.00 - 21.00 uur
Donderdag 7.00 - 19.00 uur
Vrijdag 7.00 - 17.00 uur

Weekenden en feestdagen in overleg en afhankelijk van noodzaak.

Afspraak maken

040 - 206 12 55

Samenwerking

Lid van

CORONA UPDATE 25-03-2020

Wij zijn  open    1 mei 2020

Groen licht voor veilig opschalen fysiotherapeutische zorg
Vandaag kwam van het RIVM en VWS (eindelijk!) het bericht waar we met z’n allen met smart op zitten te wachten. We hebben groen licht om de fysiotherapeutische zorg behoedzaam en stapsgewijs weer op te schalen op basis van het aangepaste triage stappenplan. Goed nieuws én een beslissing die ook echt niet nog langer uitgesteld kon worden. Het is van groot belang dat de behandeling van (ex)corona patiënten en de uitgestelde zorg voor reguliere patiënten weer opgeschaald kan worden. Nog langer uitstellen lijdt tot onherstelbaar functieverlies. Met behulp van een triage stappenplan, kunnen fysiotherapeuten de zorg die zij noodzakelijk achten op een veilige en verantwoorde manier verlenen.

 

Ook zijn wij beschikbaar voor telefonische/beeld consulten en of behandeling. U kunt ons bereiken per telefoon 040 2061255 of per via e-mail info@bogaerde.nl.

zie ook website onder nieuws