×
Welkom bij Fysiotherapie en Manuele therapie Vriens & van den Bogaerde

Onze Filosofie

Fysio- en Manuele therapie Praktijk
Vriens & van den Bogaerde

Onze Filosofie

Fysiotherapie en manuele Therapie Vriens & van den Bogaerde bieden U hoogwaardige fysiotherapeutische zorg aan in een prachtige rustige moderne faciliteit waarbij U centraal staat.
Wij gebruiken evidence based behandelmethoden d.w.z dat we altijd de nieuwste landelijke richtlijnen volgen. Onze fysiotherapeuten volgen jaarlijks cursussen en na scholingen om dit te waarborgen.
Als voorloper in de gezondheidszorg werken we samen met zorgpartners om een structurele verbetering in de zorg te maken zodat deze voor iedereen betaalbaar en beschikbaar is.

Over ons

Openingstijden

Maandag 7.00 - 21.00 uur
Dinsdag 7.00 - 19.00 uur
Woensdag 7.00 - 21.00 uur
Donderdag 7.00 - 19.00 uur
Vrijdag 7.00 - 17.00 uur

Weekenden en feestdagen in overleg en afhankelijk van noodzaak.

Afspraak maken

040 - 206 12 55

Samenwerking

Lid van

CORONA UPDATE 25-03-2020

Wij zijn  open    1 mei 2020

Groen licht voor veilig opschalen fysiotherapeutische zorg
Vandaag kwam van het RIVM en VWS (eindelijk!) het bericht waar we met z’n allen met smart op zitten te wachten. We hebben groen licht om de fysiotherapeutische zorg behoedzaam en stapsgewijs weer op te schalen op basis van het aangepaste triage stappenplan. Goed nieuws én een beslissing die ook echt niet nog langer uitgesteld kon worden. Het is van groot belang dat de behandeling van (ex)corona patiënten en de uitgestelde zorg voor reguliere patiënten weer opgeschaald kan worden. Nog langer uitstellen lijdt tot onherstelbaar functieverlies. Met behulp van een triage stappenplan, kunnen fysiotherapeuten de zorg die zij noodzakelijk achten op een veilige en verantwoorde manier verlenen.

 

Ook zijn wij beschikbaar voor telefonische/beeld consulten en of behandeling. U kunt ons bereiken per telefoon 040 2061255 of per via e-mail info@bogaerde.nl.

zie ook website onder nieuws