×
Welkom bij Fysiotherapie en Manuele therapie Vriens & van den Bogaerde

FysioTopics

Lage Rug
Fysio- en Manuele therapie Praktijk
Vriens & van den Bogaerde

FysioTopics is een landelijke  kwaliteitsvereniging van samenwerkende fysiotherapiepraktijken (175). Praktijken die staan voor de beste zorg voor hun patiënten en die zich continu inzetten voor verbetering. Dit doen we door zorgplannen te ontwikkelen die u al patiënt daadwerkelijk verder helpen. Sinds eind 2016 zijn wij lid van de landelijke vereniging FysioTopics.
 


Werken aan kwaliteit

De zorgpannen van FysioTopics worden uitgevoerd door praktijken die hun sporen hebben verdiend op het gebied van kwaliteit en innovatie. Kijk voor een praktijk bij u in de buurt op onze praktijkzoeker.
Zorgplan Rugpijn

FysioTopics biedt een onderbouwd zorgplan voor rugklachten. Het Zorgplan Rugpijn is een speciaal programma voor aspecifieke lagerugpijn.
RUGPIJN IS LASTIG EN HARDNEKKIG
Alledaagse dingen worden moeilijk en pijnlijk door een constante pijn in uw rug. Soms ineens, soms sluipt het er langzaam in. Rugpijn is iets waar iedereen weleens last van heeft of mee te maken krijgt. Van een lichte irritante pijn tot een pijn waardoor bewegen bijna onmogelijk wordt.

De juiste behandeling van uw rugpijn is belangrijk om snel weer van uw pijn af te zijn. Dit zodat u weer pijnvrij kunt bewegen en uw dagelijkse activiteiten kunt doen. Niet alleen is snel herstellen belangrijk, juist ook een duurzaam en blijvend herstel. Rugpijn is vaak een terugkerend probleem. Het Zorgplan Rugpijn is er op gericht om uw pijn weg te nemen en om zo veel mogelijk te voorkomen dat u in de toekomst weer last krijgt.

DE BESTE AANPAK VOOR UW RUG
Het Zorgplan Rugpijn is een geprotocolleerd programma. Ontwikkeld door professionals op het terrein van rugproblemen en biedt u de best mogelijke zorg voor uw rug. De behandeling van het Zorgplan Rugpijn is toegesneden op de ernst van uw rugpijn en biedt u de beste garantie op een spoedig en zo veel mogelijk blijvend herstel. Nu en in de toekomst. Met het Zorgplan Rugpijn kunt u rekenen op goede en vertrouwde zorg waarmee u verder komt.

EENVOUDIG EN DOELTREFFEND
De zorg voor uw rug begint op het moment dat u zich bij ons meldt. In de praktijk gaan we direct aan de slag en bepalen we hoe ernstig en hevig uw rugpijn is. Door dit direct te doen, kunnen we een goede inschatting maken van de benodigde behandeling om u weer pijnvrij te krijgen.

Geen rugpijn is hetzelfde en de behandeling van uw rug is dan ook persoonlijk maatwerk. De aanpak kan variëren van een maand begeleiding tot zes maanden intensieve behandeling en begeleiding.

VOOR NU EN IN DE TOEKOMST
Het Zorgplan Rugpijn bestaat uit een combinatie van persoonlijke behandelingen, groepstrainingen en online begeleiding. Dit is afhankelijk van de ernst en hevigheid van uw rugpijn. Gedurende uw behandeling meten we constant uw voortgang en de afname van de pijn. Bij de afronding van uw behandeling kunt u weer pijnvrij bewegen. Het Zorgplan Rugpijn zorgt ervoor dat het onwaarschijnlijk is dat uw rugpijn in de toekomst weer terugkomt. Kwaliteit in zorg, voor u! Zo noemen we dat.

KWALITEIT IN ZORG
Het Zorgplan Rugpijn wordt exclusief aangeboden door praktijken van FysioTopics. Binnen deze vereniging ontwikkelen samenwerkende praktijken hoogwaardige zorgtrajecten voor klachten en aandoeningen. Deze zorgplannen staan voor de hoogste kwaliteit van zorg en worden ontwikkeld op basis van de landelijke richtlijnen en actuele wetenschappelijke inzichten. Met de zorgplannen van FysioTopics kunt u rekenen op de best mogelijke zorg voor uw klacht of aandoening, gegeven door een hoogwaardige praktijk bij u in de buurt.

 ZORG VOOR U
Een persoonlijk traject op basis van een goede inschatting van de ernst van uw rugpijn brengt u verder. Met het Zorgplan Rugpijn combineren we de laatste inzichten en richtlijnen tot de beste zorg voor u. Snel effectief en duurzaam, daar staan we voor.

Last van uw rug, kies dan voor het Zorgplan Rugpijn.

– Direct aan de slag
– Persoonlijk behandeltraject
– Constante controle op voortgang en pijnafname
– Duurzaam pijnvrij na afronding
– Hoogwaardige kwaliteit o.b.v. de laatste richtlijnen en inzichten

Exclusief bij praktijken die zijn aangesloten bij FysioTopics. Wilt u meer weten over het Zorgplan Rugpijn. Informeer bij uw praktijk naar de mogelijkheden en voordelen die het voor u heeft.

Wij bieden ook zorgplannen aan van FysioTopic voor de nek, schouder, COPD, heup en knie

Specialisaties

Openingstijden

Maandag 7.00 - 21.00 uur
Dinsdag 7.00 - 19.00 uur
Woensdag 7.00 - 21.00 uur
Donderdag 7.00 - 19.00 uur
Vrijdag 7.00 - 17.00 uur

Weekenden en feestdagen in overleg en afhankelijk van noodzaak.

Afspraak maken

040 - 206 12 55

Samenwerking

Lid van

CORONA UPDATE 25-03-2020

Geachte klant,                         25 september 2021
In verband met het Covid19 virus blijven wij de volgende maatregelen handhaven:
Hand ontsmetting
Na vraag op corona symptomen
Schoonmaak protocol tussen patiënten contacten.
Mondkapje patiënt /therapeut indien u dit wenst
In de zaal mogen maximaal 8 patiënten zijn
Wij vertrouwen er op dat u onze voorzichtigheid waardeert en begrip voor heeft.

Met vriendelijke groet
Fysiotherapie Vriens en van den Bogaerde

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

lieve mensen                                         22 juni 2021

Gezien de aangekondigde versoepeling van de overheid met betrekking tot het CORONA beleid voor publieke diensten op 1,5 meter per 25 juni, het volgende.

Omdat wij moeten werken binnen een straal van 1,5 m in de behandelkamers ook na 25 juni, zullen wij voor uw en onze veiligheid moeten werken met:

Behandeling op afspraak

Hand ontsmetting / coronavraag

Mondkapjes (therapeut en patiënt)

Handschoenen

Schoonmaak protocol tussen patiënten contacten.

Doorlooproute, de ingang is via wachtkamer, de uitgang is via de gymzaal.

In de zaal mogen maximaal 8 patiënten zijn, deze hoeven geen mondkapje te dragen in de zaal. Wij gaan tot een max van  5 patiënten.

 

Wij vertrouwen er op dat u onze voorzichtigheid waardeert en begrip voor heeft.

Met vriendelijke groet

Fysiotherapie Vriens en van den Bogaerde

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lieve  Mensen                             15 december 2020
Goed nieuws
Fysiotherapie en Manuele therapie Vriens en van den Bogaerde is wel open!!
Wij vallen onder het medisch zorgpersoneel. Onze praktijk mag open zijn ondanks de Lock down van de overheid.
Uiteraard behandelen wij daar waar het kan op 1,5 m afstand en/ of gebruiken wij beschermende middelen naar ziekenhuis standaard.
Welkom op de praktijk

 

 

Wij zijn gelukkig weer open 9-6-2020, graag ontvangen wij u met een glimlach in de praktijk en...

Wij houden ons aan de richtlijnen van de beroepsgroep en RIVM en doen meer om het virus buiten de deur te houden

Wij gebruiken:

Max beschermende middelen zoals een mondkapje, handschoenen. schort en bril.

In de praktijk is een looprichting aangebracht,  ingang en uitgang zijn verschillend.

Er wordt extra schoongemaakt na alle patiënt met ontsmetting van behandel-oppervlakken deurklinken etc.

We hebben groen licht om de fysiotherapeutische zorg te verlenen op basis van het aangepaste triage stappenplan.

Wij streven er naar om u maximale veiligheid te geven. Dit blijven wij doen door een strikt hygiëne protocol toe te passen tijdens en tussen iedere patiënt.

Nogmaals , U bent van harte welkom

Ook zijn wij beschikbaar voor telefonische/beeld consulten en of behandeling. U kunt ons bereiken per telefoon 040 2061255 of per via e-mail info@bogaerde.nl.

zie ook de website onder nieuws i.v.m. corona